Україна - В'єтнам 3:1 + ВІДЕО

Збірна України з перемоги стартувала на міжнародному турнірі «CFA International Futsal Tournament 2016». В стартовому матчі українці завдали поразки збірній В’єтнаму, яка входить до четвірки кращих на азійському континенті.

Вже з перших хвилин нашій команді довелося зіткнутися з непоступливим суперником, який за рахунок високих швидкостей та мобільності постійно нав’язував боротьбу по всьому майданчику. Хоча українці були готові саме до таких дій, якийсь час треба знадобився для того, щоб призвичаїтись до суперника, а вже потім використовувати його слабкі місця. Перший момент біля воріт азійців створив Микола Білоцерківець, який потужно пробив з дуги, проте воротар зреагував. Оскільки в’єтнамці встигали повертатися до своїх воріт, збірна України перейшла на дальні удари, і на 15 хвилині Ігор Корсун, який проводив свій перший матч за національну команду, потужно пробив с 12 метрів, а голкіпер збірної В’єтнаму пропустив м’яч під собою. 1-0.

Проте попереду українці були лише хвилину. Суперник при штрафному розіграв комбінацію в три дотики, і Нгуєн Мінх Трі пробив в верхній кут воріт так, що Олександр Сорокін, який був на штанзі, у стрибку не зміг дотягнутися до м’яча. 1-1.

Після перерви Олександр Косенко в першу четвірку випустив Віталія Дзюбу, та після внесених коректив перевага збірної України стала значною, не вистачало лише влучного удару. На 29 хвилині українці в кілька дотиків розірвали захист в’єтнамців, але Михайло Грицина якимось дивом не зміг завести м’яч в порожні ворота. І все ж логічний другий гол відбувся. Білоцерківцю з меж штрафного майданчика пробити по воротах завадили, але Сергій Журба був першим на м’ячі та вивів Україну вперед. 2-1.

Рахунок залишав супернику шанси на порятунок, і на 37 хвилині Тран Ван Ву вийшов п’ятим польовим гравцем. Українці чудово діяли проти зайвого гравця, коли ж у Петра Шотурми виникла можливість вразити порожні ворота, він її не змарнував. 3-1 – перша перемога збірної України на китайській землі.

Гру проти В’єтнаму наша команда провела таким складом:
Литвиненко – Д. Сорокін, О. Сорокін, Білоцерківець, Журба – Мих. Грицина, Мик. Грицина, Корсун, Шотурма – Дзюба, Свиридов, Зварич, Волянюк – Ципун.

В другому матчі першого дня турніру збірні Китаю та Мексики зіграли внічию 2-2.

Відео голів матчу:

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!